Publicitate

SALINA TG. OCNA

Vizitaţi Salina din Tg. Ocna – Mina Trotuş şi piscina cu apă sărată. O oază de sănătate pentru copii şi părinţi! La 95 de kilometri de Focşani şi 45 de kilometri de Adjud, Salina Trotuş vă oferă condiţii optime de distracţie şi refacere a sănătăţii, în acelaşi timp. :)

Salina Târgu Ocna este situată în inima Moldovei, pe valea pitorească a Trotuşului, în perimetrul oraşului Târgu Ocna din judeţul Bacău, acces rutier pe DN12A. Natura a fost generoasă cu această regiune, bogăţiile naturale fiind variate: păduri, livezi, vii, ape, terenuri agricole precum şi importante zăcăminte de: cărbuni, sare, minerale pentru construcţii şi ape minerale.

Din anul 2005, potenţialul turistic al Salinei Târgu Ocna s-a concentrat la orizontul IX al minei Trotuş, aici fiind amenajată o baza modernă de turism şi agrement.

Temperatura constantă de 12 grade Celsius, umiditatea de circa 50%, lipsa curenţilor de aer şi prezenţa aerosolilor salini, au făcut din marile goluri rezultate în urma excavaţiei sării, locuri de neuitat pentru relaxare, agrement şi sănătate.

Clic AICI pentru mai multe detalii!

Salina Tg. Ocna 1 Salina Tg. Ocna 2 Salina Tg. Ocna 3 Salina Tg. Ocna 4 Salina Tg. Ocna 5

Comments are closed.