Publicitate

FOLII AUTO & PARBRIZE & POLISARE & COLANTARI

URMĂRIȚI-NE și pe FACEBOOK!

CONTACT: 0767 202 100. Calea Munteniei nr. 70

Easy Shop ofera servicii de montaj folie auto in Focsani la cele mai inalte standarde de calitate si la cele mai accesibile preturi.
Am dobandit profesionalismul dupa ani de munca si executare a aplicarii foliei auto si nu numai si pentru ca vedem fiecare mic detaliu avand capacitatea de a face serviciile corect, iar calitatea muncii noastre se vede pe fata clientilor nostri.
Acest lucru a fost posibil datorita profesionalismului colegilor nostri care sunt devotati si pasionati in domeniul pe care il practicam.
Serviciile pe care le oferim pentru a satisface cerintele clientilor este preocuparea noastra permanenta inca din anul 2007.

Timpul isi pune amprenta asupra masinii si a componentelor acesteia. Asa cum vopseaua (sau mai bine spus lacul de protectie al vopselei) se deterioreaza din cauza zgarieturilor, radiatiilor UV sau solutiilor folosite in spalatorii, cu farurile, in timp, se intampla acelasi lucru. Bineinteles ca acestea, la fel ca vopseaua, se pot polisha, redandu-le astfel claritate initiala.

Colantari si inscriptionari auto profesionale pentru orice model si dimensiune: colantari taxi, inscriptionari taxi, tuning exterior si interior (carbon 3m, negru mat, negru lucios, color si combinatii de culori). Colantare integrala sau partiala in orice culoare.

Colantarea auto se face dintr-o singura bucata, evitand astfel imbinarile. Avantajele colantarii sunt pretul scazut in comparatie cu vopsitul auto, posibilitatea de a schimba oricand culoarea masini, dar si protejarea vopselei originale. Materialele folosite sunt colant Oracal/3M, toate tipurile si culorile mate, lucioase, transparent dar si print full-color, orice imagine si grafica.

Executam infolieri de capota negru mat, cupola negru mat, capota carbon, cupola carbon

Comments are closed.